Els llardons jo els compro en una tocineria de tota la vida i de molta confiança, això és molt important.
Els ingredients són:
- 1 làmina de pasta de full
- llardons
- 1 ou
- sucre
- pinyons.
Comencem triturant els llardons a la picadora.
Posem els pinyons a remullar en un got d'aigua perquè al posar-los damunt la coca no se'ns cremin al coure-la.
Estenem la pasta de full damunt del taulell i repartim els llardons sobre una mitat de la pasta com veieu a la foto sense arribar a les vores.
Dobleguem la pasta de full i l'estirem amb un curró fins que quedi ben prima.
A continuació fem petits talls per tot el contorn amb un ganivet.
Amb un pinzell pintem tota la superfície amb ou batut.
Al damunt hi posem els pinyons remullats i força sucre, pensem que la massa i els llardons no són dolços.
Posem la coca al forn a 200º fins que estigui molt torradeta.
No té dificultat i és molt bona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada