Necessitem els seguents ingredients:
Per la crema pastissera:
- 1/2 litro de llet
- 1 canó de canyella
- 4 o 5 cullerades de sucre
- 1 sobre de flam Potax
- 1 làmina de pasta de full
- 1 ou
- fruites que us agradin (jo he posat kiwi, plàtan, raïm, sindría i meló)
- 1 cullerada sopera ben plena de gelatina de poma
La crema pastissera a casa ens agrada feta simplement com s'explica en la capsa de la marca Maizena, pero la faig espesa quasi com un flam i amb temps perqué estigui ben freda de la nevera.
Per preparar la coca estenem la pasta de full damunt d'un paper de forn i tallem unes tires de dos centrimetres tot el voltant.
Pintem amb ou batut tot el vol de la pasta i anem pegant aquestes tires que hem tallat perqué així pugi més de les vores i deixi espai per la crema i les fruites. També pintarem d'ou pel damunt de les tires.
A continuació amb una forquilla punxarem tot el mig de la massa perqué no ens pugi.
Posarem la coca al forn a 210º fins que estigui torradeta.
Amb una mànega pastissera posarem la crema estesa pel mig de la coca.
Després anirem posant les fruites tallades a làmines o a bolotes al damunt.
Posarem la gelatina de poma amb una mica d'aigua al microones a mitja potència fins que estigui desfeta i a continuació i amb un pinzell la repartirem per sobre de tota la coca.
I a menjar que es boníssima.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada