Ingredients:
- 250 gr. de xocolata blanca
- 250 gr. de xocolata negra
En un bol petit de vidre posarem 125 gr. de xocolata blanca, el posarem al microones a mitja potència un minut i mig i treurem per remenar, si veiem que ja esta prou desfeta remenarem amb una llengua ben fort fins que la xocolata sigui ben homogènia.. La xocolata blanca es mès delicada que la negra i si s'escalfa massa fa grumolls.
Posem una mànega pastissera d'un sol ús dintre d'un got alt,així podem posar la xocolata més comodament, ho podeu veure a la foto
Anem omplint els motlles de bombó fins a la meitat mirant de no embrutar mes amunt perqué després ens sortiran taques al posar l'altra xocolata.
A continuació donarem uns cops amb la safata ben plana sobre el taulell perqué la xocolata quedi ben col-locada en el fons i ja la podem posar a la nevera.
Quand la xocolata blanca estigui ben dura farem el mateix procés amb 125 gr. de xocolata negra i omplirem els motlles fins a dalt.
Esperarem dues hores i ja els podrem treure.
Les quantitats que us he donat son per fer una segona safata de bombons pero començant per la xocolata negra i en segon lloc la xocolata blanca.
D'aquesta manera queda una combinació molt bonica.
Hola Isabel, Veig que la cosa va in crescendo...Feia dies que no hi entrava i això cada vegada és més llaminer.
ResponEliminaJo et volia proposar una alternativa. Ja que som a l'estiu i fa molta calor, et podries iniciar amb alguna cosa refrescant. Alguna combinació de gelat i fruita per exmple...Només és una idea.
Una abraçada i endavant.
Teresa
Teresa, tens molta raó, tinc en ment algunes opcions.
ResponEliminaFins aviat.
ISABEL