Ingredients per fer el fons:
- 2 plàtans
- 150 gr. de sucre
- 50 gr. de coco ratllat
- 4 ous
- 135 gr. de sucre
- 4 cullerades de llet
- 135 gr. de farina
- 1 sobre de llevat
Agafem un motlle rodó, l'untem de mantega i l'espolsem amb farina.
Tallem els plàtans a rodanxes i omplim tot el fons del motlle.
Posem el sucre en un cassó i el desfem sense que es cremi. Quan sigui un caramel el tirem damunt del plàtan.
Després hi posem una capa fina de coco ratllat.
A continuació farem la pasta del pa de pessic.
En un bol posarem els rovells, el sucre i la llet. Ho muntem amb les varilles eléctriques fins que la massa agafi cos.
Després hi afegim la farina i el llevat amb les mans.
En un altre bol muntem les clares a punt de neu.amb les varilles eléctriques i també ho afegim molt suaument.
Aquesta massa la posarem al motlle.
El forn el tindrem precalentat a 200º. Hi posem el pastís 5 minuts a 200º i 20 minuts més a 175º.
Si voleu per acabar hi podeu posar una mica més de coco.
Desitjo que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada