Ingredients per la crema:
- 1/2 litre de llet
- 4 cullerades de sucre
- 1 sobre de Potax
- 1/2 branca de canyella
Ingredients per la coca i guarnició:
- 1 làmina de pasta de full
- 1 ou
- 3 plàtans
- uns grans de raïm sense llavors
- gelatina de poma
Per fer la crema apartarem mig got de llet per desfer el contingut del sobre de Potax, la resta de la llet la posarem al foc en un cassó junt amb el sucre i la canyella.
Quand comenci a bullir hi afegirem la resta de la llet amb el sobre desfet i esperarem que espesseixi.
Retirem del foc i reservem en un bol.
Aixó ho podem fer el dia abans de fer la coca.
Per fer la coca avui he tallat la pasta de full cuadrada i del troç que ha quedat he fet 2 pastissets individuals.
En tallem unes tires tot el voltant per tal de enganxar-les als costats perque ens pugi més de les vores i ens quedi més capacitat per omplir de crema. Aquestes tires les enganxem amb ou batut.
El mig de la pasta la punxem amb una forquilla perque no ens pugi.
Courem la pasta al forn a 200º fins que estigui daurada.
Quan estigui freda es hora de posar la crema.
La crema a l'endemá ens haurá fet una crosta, jo li paso el minipimer i em queda més fina i homogènia.
Posem la crema en una mànega pastissera i anem omplint tota la coca i els pastissets.
Després tallem els plàtans a rodanxes i els posem al damunt de la crema.
Tallem també el raïm a rodanxes i el posem tot el voltant damunt dels plàtans.
Al mig hi farem una flor o el que us agradi.
Per acabar amb un pinzell hi posem la gelatina de poma perqué la coca ens quedi ben brillant.
Queda molt bé i es boníssima.
A reveure.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada