- 6 ous
- 6 cullerades soperes de llet
- 200 gr. de sucre
- 200 gr. de farina
- 1 sobre i mig de llevat
- mig litre de nata per montar
- 6 cullerades de sucre
- maduixes
- plàtans
- gelatina de fruites
En un bol posarem els rovells dels ous, el sucre i la llet i ho montarem amb una batedora.
En un altre bol montarem les clares.
Després al primer bol hi afegirem la farina i el llevat i a continuació les clares montades.
Posarem la barreja en un motlle per posar al forn.
El forn a 200º els primers 5 minuts i després a 180º mitja hora.
Montarem després la nata i el sucre per fer el farcit.
A sobre hi posarem les maduixes i els plàtans i després acabarem amb unes rosetes de nata i pintant amb la gelatina perquè quedi lluent.
Espero que us agradi com m'ha quedat.
Quina pinta! A veure si aprofitant les vacances provo de fer-lo. Ja t'explicaré tot i que no crec que em quedi tant bé com a tu.
ResponEliminaMoltes grácies, estic segura que et sortirá molt bé i el mes important molt bo.
ResponEliminaJa m'ho comentarás.
ISABEL