Ingredients:
- 1500 gr. de cargols (enganyats i escorreguts)
- 150 gr. de cansalada ibèrica
- 1 ceba gran
- 3 o 4 alls
- 2 tomàquets madurs
- sal
- pebre negre
- sucre
- herbes (llorer, farigola, romaní)
- 1 got de brou
- vermut negre
- farina
Comencem tallant la cansalada a tires i la posem en una paella.
Amb el foc lent deixem que la cansalada es fongui i ens quedi l'oli en el què farem el sofregit.
En aquest oli courem la ceba i els alls ben picats, i amb una mica de sal i pebre.
Quan estigui cuit afegim els tomàquets sense pell, ben ratllats, un pols de sucre i continuem sofregint.
Triturem el sofregit i es l'hora de posar les herbes que més ens agradin.
A continuación hi posem els cargols, el got de brou i un bon raig de vermut i deixem bullir uns vint minuts.
Finalment afegim la farina de mica en mica i remenant fins que el suquet es faci espès i s'enganxi als cargols.
D'aquesta manera quedaran molt melosos i molt bons per a poder-los llepar i sucar pa.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada