La manera més tradicional de menjar-lo és amanit amb oli i sal, pero avui en farem una mousse o pastís.
Ingredients:
- 1 pebrot escalivat
- 1 albergínia escalivada
- 1 ceba escalivada
- 4 ous
- 1 pot de llet evaporada Ideal
- oli
- sal
- sucre
- mantega
- pa ratllat
- olives negres
Primer tallem les verdures escalivades i les amanirem amb oli sal i una mica de sucre.
Seguidament les posarem en un bol junt amb els ous i llet evaporada i triturem amb el minipimer fins que sigui ben fi.
Untem un motlle amb una capa fina de mantega i pa ratllat.
Omplim el motlle amb la barreja que hem fet.
Tindrem el forn precalentat a 220º.
Posarem el motlle dins d'una safata amb aigua per coure el pastís al bany maria durant 35 minuts.
Quand estigui fred el desmotllem i l'adornem amb olives negres i trossets de pebrot.
També el podem guarnir amb anxoves.
El podem acompanyar amb unes llesques de pa torrat.
Espero que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada