En tallar sempre sorprèn, ès llavors quan deixa veure les ratlles dels dos colors que es formen al preparar, sent aquest el motiu de posar-li aquest nom.
Ingredients:
- 4 ous
- 250 gr. de sucre
- 250 ml. de llet
- 250 ml. d'oli suau
- 300 gr. de farina
- 1 sobre de llevat
- 2 cullerades de cacau en pols
Batre els ous i el sucre fins que quedi esponjós, a continuación afegir l'oli i la llet fins que s'integrin.
Separar dues cullerades de farina i afegir la resta i el llevat dins de la pasta.
Quan estigui ben barrejat dividir la massa en dues parts iguals.
En una part de pasta afegir el cacau i en l'altra les dues cullerades de farina que havíem reservat per tal de que les dues masses tinguin la mateixa densitat.
En un motlle circular, previament untat amb mantega i farina, es va incorporant les dues masses alternativament dues cullerades soperes cada vegada, des del centre del motlle creant cercles concèntrics.
Fornejar a 180º durant 40 - 45 minuts.
Amb una mica de pasta que em quedava he fet aquest pastisset, fent al mig una rodona de la massa de xocolata i amb un ganivet he marcat unes ratlles cap a fora.
Només es necessita una mica de paciència, però el resultat és molt satisfactori.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada