A la taula també ha tingut molt bona acceptació, així es que repetirem en altres ocasions.
Ingredients:
- 1 kg. de costella de porc
- 1 pot de préssec en almívar
- sal
- pebre negre mòlt
Direm al nostre carnicer que ens talli el costellam al llarg. Després a casa tallarem les costelles de dos en dos, perqué ens quedin uns talls quadrats.
Salem els talls de costella, posem una mica de pebre negre i els posem en una safata de forn. Tindrem el forn precalentat a 180º.
Enfornem i deixem que la carn desfaci el seu greix i es faci daurada per tots dos costats.
A continuació anirem tirant pel damunt l'almívar i afegirem dos talls de prèssec tallats a trossos per fer després la salsa.
La cocció a foc lent durarà unes dues hores, durant aquest temps anirem ruixant de tant en tant amb l'almívar.
Quan faci una hora i mitja que estigui coent traiem els trossets de préssec que hem posat juntament amb el suc que ha deixat sortir la carn, ho triturem amb el minipimer i ho tornem a posar damunt de la carn.
També afegim a la safata uns talls de prèssec per integrar-los al guisat i per acompanyar finalment la carn.
Seguidament ja ho podem servir.
Bonissim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada