Quan la Mariona ve a casa sempre tinc alguna cosa nova per experimentar. Aquesta vegada hem fet gominoles i ha estat molt divertit.
Ingredients per les gominoles de color vermell:
- 200 gr. de sucre
- 200 ml. d'aigua
- 1 sobre de gelatina de maduixa
- 2 sobres de gelatina neutra Royal
- colorant de color vermell
Ingredients per les gominoles de color groc:
- 200 gr. de sucre
- 200 ml. d'aigua
- 1 sobre de gelatina de llimona
- 2 sobres de gelatina neutra Royal
- colorant de color groc
Ingredients per les gominoles de color verd:
- 200 gr. de sucre
- 200 ml. d'aigua
- 1 sobre de gelatina de llimona
- 2 sobres de gelatina neutra Royal
- colorant de color blau
Posem en un cassó l'aigua, el sucre i les gelatines. El colorant es perqué ens quedin uns colors més intensos i brillants.
Ho posem a foc mitjá remenant sense parar durant 10 minuts, sense deixar que bulli.
Amb un pinzell untarem uns motlles de bombons o de glaçons amb oli de girasol.
Omplirem aquests motlles amb la gelatina i ho deixarem refredar a la nevera unes hores.
Podem fer-ho també amb una safata de vidre. Untem la safata amb oli, aboquem la gelatina i la deixem refredar. Quan estigui quallada la podem treure de la safata i amb uns tallapastes petits farem les formes que ens agradin per fer les gominoles.
Les arrebossarem amb sucre i estarán llestes
Per llepar-se els dits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada