Ingredients:
- 1 conill
- 2 cebes mitjanes
- 4 grans d'all
- 1 tomata
- 1 fulla de llorer
- 300 gr. de camagrocs
- 150 gr. d'orellanes
- 100 gr. de panses sense pinyols
- oli d'oliva
- sal
- brou vegetal
- Maizena espesant
- all i julivert picat
Tindrem el conill tallat a trossos, li posem la sal corresponent, el posem a la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva i el sofregim fins que comenci a enrossir.
A continuación hi posem la ceba tallada en juliana, els alls, la tomata tallada en dos o tres trossos i la fulla de llorer.
Deixem coure tot a foc lent, fins que el conill estigui bastant tou i les verdures ben cuites.
Quand aixó estigui fet retirem els talls de conill, treiem la fulla de llorer i posem les verdures i el suc en un pot per triturar la salsa amb el minipimer.
Tornem el conill a la cassola i posem al damunt la salsa pasada per un colador de forats grans per deixar la salsa ben neta.
Afegim 1/2 litre de brou vegetal i deixem que bulli a foc lent.
En una paella fregim els bolets amb una mica d'oli, sal, all i julivert.
En un pot amb aigua farem arrencar el bull a les orellanes i les panses perqué quedin ben hidratades.
Quand el conill estigui cuit podem afegir els bolets, les orellanes i les panses.
Deixem que faci xup, xup i si volem la salsa més espesa hi posem una mica de Maizena espesant.
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada