Són unes bosses que trobareu al supermercat, són expressament per cuinar carn, peix o el que vulgueu concentrant tots els sabors i amb el propi suc dels ingredients que hi poseu.
Ingredients:
- 6 talls de pollastre
- 1 ceba
- 2 patates
- 1 pebrot verd
- 3 alls
- 1 fulla de llorer
- 1/2 llimona
- sal
- oli d'oliva
- pebre
Comencem preparant els talls de pollastre posant la sal corresponent i una mica de pebre.
Jo el vaig deixar macerar tota la nit amb l'oli, la fulla de llorer, els alls i unes rodanxes de llimona.
L'endemá ho posarem tot dins la bossa a baix les patates tallades a rodanxes gruixudes, al damunt la ceba tallada en juliana i el pebrot a trossos.
Al damunt de totes les verdures hi posem el pollastre amb tot el que teniam a macerar.
Tanquem la bossa bé amb la brida que ja porta i la posem damunt de la safata de forn. Farem uns foradets a la part de dalt de la bossa perquè respiri.
El forn el tindrem precalentat a 190º. Aquestes bosses aguanten una temperatura fins a 200º.
Tardara en coure aproximadament 45 minuts.
Quan estigui fet només ens caldra tallar la bossa amb les tisores i servir.
Espero que ho proveu. Més fàcil impossible
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada