Ingredients:
- 1 cua de rap de 1800 gr. aproximadament
- 18 gambes llagostineres grans
- 1 ceba gran
- 2 tomàquets
- sal
- farina
- oli d'oliva verge
- ametlles
- avellanes
- pinyons
- 1 carquinyoli
- 1 gra d'all
- julivert
- pebre vermell dolç
- pebre vermell picant
- 1 litre de brou de peix
Primer salem els talls de rap, els enfarinem i els fregim amb oli a la paella i reservem en una safata.
A continuación salem les gambes i les passem una mica per la mateixa paella sense coure-les gaire i també les reservem.
Afegim una mica més d'oli a la mateixa paella i sofregim la ceba tallada molt petita.
Quan la ceba es comenci a daurar hi tirem els tomàquets ratllats i sofregim.
Triturem tot el sofregit i el pasem per un colador xinés.
Posem aquest sofregit colat en una cassola ampla, hi afegim el brou de peix, un pols de pebre vermell dolç i una mica de pebre vermell picant.
Deixem que bulli uns minuts .
Mentrestant fem la picada de les ametlles, les avellanes, els pinyons, el carquinyoli, l'all i el julivert.
Afegim una mica de suc de la cassola per desfer bé la picada.
Posem els talls de rap a la cassola, afegim la picada i deixem bullir 15 minuts, després hi posem les gambes i ho deixem 5 minuts més.
Espero que us agradi.
Bon profit.
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada