Ingredients:
- 1 kg. de carbassa neta
- 1/2 kg. de patates pelades
- 2 porros mitjans
- 750 ml. de nata líquida
- 750 gr. de gambes
- sal
- oli d'oliva
Tenim la carbassa pelada i neta de llavors, la tallarem a daus i la farem bullir amb aigua i sal. Al acabar de bullir reservarem l'aigua.
En una altra olla farem el mateix amb les patates.
Salem una mica les gambes i les passem per la paella amb una mica d'oli d'oliva i reservem.
Amb aquest oli de les gambes sofregim a foc lent el porro que tindrem tallat a trossets.
A continuació pelarem les gambes. Els caps i les closques de les gambes ho triturem i ho passem pel colodar xinés.
Seguidament ajuntarem la carbassa, les patates, el sofregit de porros, el suc dels caps de les gambes i ho triturem bé amb el minipimer. Afegirem la nata líquida deixant una part per a la guarnició final.
Ara afegirem brou de bullir la carbassa o les patates si veiem que la crema ens queda massa espesa.
Tallarem les gambes a trossets i les afegirem a la crema.
Si voleu podeu deixar unes gambes senceres per guarnir a l'hora de servir la crema.
També quan tinguem la crema al plat o a la tassa hi posarem un rajolí de nata liquida fent el dibuix que més us agradi
A mi personalment la carbassa no es de les verdures que més m'agradin, pero amb aquesta crema no tens la sensació de menjar carbassa.
Queda una crema molt fina i amb una presentació esplèndida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada