Ingredients:
- 1 pop fresc i gran ( a partir de 1600 gr. )
- 2 fulles de llorer
- uns grans de pebre negre
- 4 o 5 patates petites
- pebre vermell dolç
- pebre vermell picant
- oli d'oliva
- sal Maldon
Comprem el pop a la peixateria com més gran millor.
Una vegada el tenim a casa el rentem, el posem en una bossa i el congelem al menys dos o tres dies. D'aquesta manera trenquem les fibres del pop i ens quedarà mes tendre.
Quan el vulguem coure el treiem del congelador amb temps i el deixem descongelar dins de la nevera.
Posem aigua abundant en una olla gran, els grans de pebre negre i les fulles de llorer.
Quan comenci a bullir agafem el pop pel cap i el submergim i el treiem tres vegades entran-lo a l'olla per les potes i a la tercera vegada el deixem a dins.
El temps de cocció dependrà de la mida del pop. El podeu punxar per veure si està tendre. Jo per asegurar al final tallo una pota i faig un tastet de la part més gruixuda.
Una vegada cuit l'escorrem i el deixem refredar.
El podem tallar a troços de dues o tres potes i el podem guardar al congelador i el tindrem per fer l' apetitiu per a diverses ocasions.
Posem el pop tallat a rodanxes en un bol, hi posem pebre vermell dolç i pebre vermell picant a parts iguales, un bon raig d'oli d'oliva i remenem.
Pelem les patates, les tallem a rodanxes i les posem en un safata.
Pel damunt hi posem el pop amanit i una mica de sal Maldon.
Es bonissim i el més important es que al bullir-lo a casa el deixem al punt que més ens agrada de tendre, dons a vegades el que comprem fet es una mica dur..
Espero que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada