Ingredients:
- 1 tarrina de formatge mascarpone ( 250 gr. )
- 1 iogurt grec
- 4 ous grossos
- 200 gr. de sucre
- 250 gr. de farina
- 80 ml. d'oli de girasol
- 2 pomes
- 1 sobre de llevat Royal
- 50 gr. d'ametlles filetejades
Precalentar el forn a 180º.
Engrassar un motlle rectangular i folrrar amb paper de forn.
En un bol barregem la farina i el llevat.
En un altre bol gran batem els ous i el sucre amb les varilles elèctriques. Seguidament afegim l'oli. el iogurt i el formatge mascarpone.
A continuación incorporem la farina i el llevat.
Pelem les pomes, les tallem a làmines molt fines i les afegim a la barreja.
Aboquem la pasta dins del motlle que hem preparat i repartim les ametlles pel damunt.
Courem al forn durant 45 minuts.
Passat aquest temps ho deixem refredar i ja el podem servir.
Espero que us agradi.
Buaa!! M'ha quedat espectacular! Es molt esponjosa i la poma i les ametlles i queden fantàstiques! Molt bona aportació!!!!
ResponElimina